пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Джерело Архистратига Михаїла - Краснопілля

У кожному містечку України є особливі місця, які привертають увагу своєю природною красою та духовною атмосферою. Одним з таких місць є джерело Архистратига Михаїла в селищі Краснопілля.

Знакова подія відбулася в Краснопіллі з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі. Настоятель місцевої церкви здійснив освячення Джерела Архистратига Михаїла та купелі "Живоносне джерело", які розташовані в урочищі Бабачина.

Від дороги в'ється лісова стежина, яка веде до джерела та купелі. 
Джерело Архистратига Михаїла
Джерельна вода дуже чиста і тому по неї приходять щоденно чимало людей. 
Хрест біля джерела.
Купель «Живоносне джерело» в урочищі Бабачина
Люди вірять, що вода у цій купелі має здатність очищати тіло, душу та розряджати негативну енергію. Багато людей вважають цю купель місцем відновлення, зцілення та отримання душевного спокою.
Джерело Архистратига Михаїла та купель «Живоносне джерело» в урочищі Бабачина.
Джерело Архистратига Михаїла та купель "Живоносне джерело" в урочищі Бабачина в селищі Краснопілля - це особливе місце, яке зберігає свою духовну та природну цінність. Воно приваблює людей своєю красою, цілющими властивостями води та спокоєм, який можна відчути, перебуваючи в цьому місці. Відвідування джерела подарує, окрім незабутнього враження, можливість побути в гармонії з природою та самим собою.
Автор тексу і фото: Юрій Чернієвський.

Немає коментарів:

Дописати коментар