субота, 10 червня 2023 р.

Кантрі-крос для баггі та квадроциклів у Краснопіллі

Однією з туристичних принад Краснопілля стало проведення щорічних змагань етапів Чемпіонату України з кантрі-кросу (Cross-country), які затверджені стратегією розвитку Краснопільської ОТГ до 2030 року.
Проведення Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів у селищі Краснопілля може мати значний вплив на туристичний розвиток нашого селища.
Чемпіонат України є значною спортивною подією, яка приверне увагу як спортивних ентузіастів, так і любителів активного відпочинку. Це дозволить селищу Краснопілля вийти на загалом відоме інформаційне поле та стати відомим як місце, де проводяться важливі спортивні змагання. Завдяки проведенню Чемпіонату України з кантрі-кросу, в Краснопіллі з'являються нові можливості для розвитку туристичних послуг. Туристи, які прибувають на змагання, можуть залишитися на додатковий час та скористатися іншими видами відпочинку, які пропонуються в місцевості. Створення спеціалізованих трас, а також необхідної інфраструктури, такої як готелі, ресторани та інші заклади гостинності, може покращити загальний рівень туристичної привабливості селища Краснопілля.   Краснопілля має прекрасний природний потенціал, включаючи живописні ліси, долини та ландшафти. Проведення Чемпіонату України з кантрі-кросу надасть можливість показати цю природну красу гостям і учасникам змагання. 
Туристи, відвідуючи Краснопілля під час чемпіонату, зможуть насолодитися природними краєвидами, провести час на відкритому повітрі і відчути спокій та гармонію природи.
Екскурсії, активний відпочинок, культурні заходи та інші розваги для гостей можуть збільшити привабливість селища Краснопілля в туристичному напрямку та приверне більше охочих  відвідати це чудове містечко.

Чемпіонат України з кантрі-кросу для квадроциклів «Краснопілля»

12.09.2020 року на Краснопільщині відбувся 3-й фінальний етап Чемпіонат України з кантрі-кросу для квадроциклів «Краснопілля». Спортсмени з усіх куточків України на квадроциклах та баггі підкорювали мальовничі простори Краснопільщини та змагалися за звання Чемпіона України 2020 року.

Другий етап Чемпіонату України з кантрі-кросу для баггі та квадроциклів - березень 2021 року.

13 березня у смт Краснопілля (Сумська область) відбувся другий етап чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів.
Божевільний світ адреналіну і швидкості, незабутні враження та яскраві емоції – все це від другого етапу Чемпіонату України з Кантрі Кросу на Краснопільщині, який проходив під егідою Федерації Мотоциклетного Спорту України, за підтримки Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука.

Одна з найкращих трас в Україні зустріла понад 50 спортсменів з усіх куточків України, участь в яких брали як дорослі, так і діти.

Свою майстерність продемонстрували та позмагалися за перемогу учасники різних категорій – від наймолодших у класі JUNIOR (діти віком від шести років) до найпотужніших машин в класі UTV-TURBO PROFI

Фінал Чемпіонату України з кантрі-кросу для квадроциклів - грудень 2021 року.

У Краснопіллі провели Чемпіонат України з кантрі-кросу для квадроциклів.

Використані джерела:

Краснопільська громада

Телекомпанія СТС

BRP







Немає коментарів:

Дописати коментар